WIE ZIJN WIJ

KEMPS Beheer en Management is ruim 15 jaar geleden opgericht door Patrick Kemps. 

Wij (75+ jaar bouw(familie)ervaring) hebben sindsdien aan ontzettend veel mooie projecten mogen werken. 

Wij werken voor private-equity vermogende pandeigenaren en initiatiefnemers, institutionele beleggers en corporaties, gemeenten, professionele huurders, grote retailformules en gerenommeerde vastgoedpartners. 

Binnen de levenscyclus van vastgoed opereren wij van initiatief- tot en met in de fase van beheer en exploitatie. 

Wij werken voor uitsluitend bijzondere opdrachtgevers; vanuit onze eigen intrinsieke duurzaamheidsambities; zowel in de samenwerking als in de voorliggende opgave.

Gemeentehuis Oirschot KBENM

Project- en herontwikkeling

Als (gedelegeerd) ontwikkelaar voor initiatiefnemers als overheid en (institutionele) beleggers werken wij aan diverse projecten. Het is voor ons een uitdaging om te werken in historische, veelal complexe binnenstedelijke omgevingen.
IMG_4382

Consultancy

KEMPS Beheer en Management adviseert ondernemers bij beslissingen over haar vastgoedportefeuille (investerings- en haalbaarheidsanalyses) tot de techniek (meerjaren onderhoudsplannen), onderzoek en advies over verbouwingen.
Projectmanagement KBENM

Projectmanagement

Wij organiseren en managen projecten; richten processen in en bewaken kwaliteit, voortgang en budgetten. Van initiatief- tot en met de beheerfase van vastgoedprojecten.

Vastgoedbeheer en management KBENM

Vastgoedbeheer en management

Wij adviseren en helpen opdrachtgevers op project- en interimbasis als onafhankelijk adviseur, Due Diligence onderzoeken en bij technische vraagstukken.